ЗА СГРАДАТА

Жилищна сграда „Върбите“ е ситуирана в кв.“ Овча купел“ върху терен с панорамни гледки към Стара планина, Витоша и Люлин планина .

През последните десет години квартал „Овча Купел“ претърпя съществено развитие, благодарение на което значително се подобри инфрастуктурата в района, като най-ярък пример е изграждането на няколко метростанции и нови булеварди, създавайки по този начин бърз и лесен достъп към централната зона и периферията на столицата. Тези удобства привличат все повече млади хора и семейства търсещи спокойна и качествена среда за живот.

Проектът се намира на пешеходно разстояние от Метростанция „Мизия“ и Метростанция „Овча купел 2“. Това предимство предлага своеобразна „топла връзка“ с центъра на София и бърз достъп до Околовръстен път.

На удобно пешеходно разстояние са разположени супермаркети, здравни заведения, аптеки, банки, училища и детски градини, а също така и парк „Кукуряк“. Предстоящото облагородяване на парка ще допринесе за естетиката и комфорта на жителите на района.

В осеметажната жилищна сграда са разположени 60 двустайни и тристайни апартамента, предлагащи живописни гледки към града и  Витоша планина. Разпределенията са функционални, съобразени с нуждата от комфортно обитаване.
На партерното ниво са разположени търговско помещение и гаражи. Осигурено е подземно ниво с паркоместа.

Нов Български Университет е разположен в непосредствена близост, а Медицински Университет е на броени минути с метро, което дава възможност на бъдещите купувачи с инвестиционна цел да разчитат на висока заетост и силен интерес от страна на български и чуждестранни студенти.

РЗП на сградата – 5572.43 м2

Статус на обекта –   срок на завършване на сградата: 31.12.2025